Meclis Gündemi

MHP'li Milletvekillerinin Basın Toplantısı…

Mehmet Şandır:
Mehmet Şandır: "Dün orada ölüm olabilirdi." Oktay Vural: "Bunlar; sesini, sözünü kullanamayan bir avuç korkaktır. Biz bunlara pabuç bırakmayız. Çok gördük MHP sıralarına mehter marşıyla gelip, İzmir marşıyla nasıl harap şekilde döndüklerini."

Mehmet Şandır'ın Basınla Sohbet Toplantısı

MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ŞANDIR'IN BASINLA SOHBET TOPLANTISI…
MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, TBMM'de düzenlediği basınla sohbet toplantısında, Suriye'de yaşanan olaylar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Gazetecilerin Sorularını Cevapladı

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural gazetecilerin sorularını yanıtladı
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM İçtüzüğü'nde değişiklik yapan teklife ilişkin ''Böyle bir dayatmaya muhalefet olarak kesinlikle boyun eğmeyeceğiz'' dedi.

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Kamu-Sen Genel Başkanı ile görüştü

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve merkez yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve merkez yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Gazetecilerin Sorularını Cevapladı

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, gazetecilerin sorularını cevapladı TBMM'de gazetecilerin sorularını cevaplayan MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Cumhurbaşkanı Seçimi Kanunu konusunda Anamuhalefet partisinin hukuki sorumluluğunun olduğunu ileri sürerek, ''Bu Anayasa ihlalini, Anayasa Mahkemesine götürmesi doğru olacaktır'' dedi.
Detay İçin Tıklayınız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PMD Ziyareti…

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Pmd Ziyareti… MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Grup Başkanvekilleri Oktay Vural ve Mehmet Şandır'la birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Parlamento Muhabirleri Derneği'ni ziyaret etti.
Detay İçin Tıklayınız

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, AKPM Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ile bir araya geldi. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, AKPM Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ile bir araya geldi.

MHP Grup Başkanvekilleri Şandır Ve Vural PMDyi Ziyaret Etti

MHP Grup Başkanvekilleri Mehmet Şandır ve Oktay Vural, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Parlamento Muhabirleri Derneği'ni (PMD) ziyaret etti. MHP Grup Başkanvekilleri Mehmet Şandır ve Oktay Vural, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Parlamento Muhabirleri Derneği'ni (PMD) ziyaret etti.

MHP Grup Başkanvekili VURAL, Gazetecilerin Sorularını Cevapladı

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural gazetecilerin sorularını yanıtladı MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana'nın ''Kürtlere özerklik yetmez'' yönündeki sözlerini eleştirerek, ''Aç tavuk kendisini darı ambarında zannedermiş.  Onun için bu milletin ve devletin hayatında böyle oyunlar oynanmasına müsaade etmemiz mümkün değildir'' dedi.

Mehmet Akif Ersoy'un ölümünün 75. Yıl dönümü

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un ölümünün 75. Yıl dönümü Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un ölümünün 75. Yıl dönümü